وي با اشاره به اينکه براي پيشرفت صنايعدستي تنها برنامهريزي کافي نيست، گفت: اجراي درست و دقيق برنامههاي طراحي شده از نوشتن برنامه مهمتر است.
وي، تدوين برنامه جامع در جهت توسعه تجارت الکترونيک صنايعدستي، پيگيري ايجاد مراکز عمده تجاري و توليدي صنايعدستي و توسعه واحدهاي آموزشي را از برنامههاي معاونت صنايعدستي خراسان رضوي عنوان کرد.
خواجه بيدختي ادامه داد: حل مشکل نقدينگي کارگاههاي توليدي صنايع و افزايش تبليغات موثر در جهت ارتقاي شناخت مخاطبين از ديگر برنامههاي اين معاونت است.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي خراسان رضوي به مشکلات موجود در هنرهاي دستي اشاره کرد و گفت: هماهنگ نبودن ساختار نيروي انساني با اهداف و ماموريتها، نبود تحقيقات کاربردي مراکز عرضه صنايعدستي در استان از عمده ترين اين مشکلات است.
به عقيده وي، نبود يک راهکار سهل و آسان براي بهرهبرداري فعالان اين بخش از تسهيلات بانکي، نبود پشتيبان در بازارهاي بينالمللي و بهرهوري پايين از ديگر مشکلات هنرهاي دستي است.
بنابراين گزارش، در حال حاضر ۱۰۰رشته صنايع دستي در خراسان رضوي فعال است که فرش و گليم، تراش و فرآوري سنگهاي قيمتي، آيينه کاري، طلاکاري و توليد کاشي سنتي از مهمترين آنها است.
S/H/113
انتهای پیام/